button-3896

Лист Богу

Велика сцена
Дата: 24 лютого 2019 р. 16:00

 

Автор
А.Крим
Жанр
вистава без антракту

 

Всі дати


  • 24 лютого 2019 р. 16:00
  • 15 лютого 2019 р. 18:00
  • 28 січня 2018 р. 16:00
  • 15 грудня 2017 р. 18:00
  • 14 грудня 2017 р. 18:00
  • 26 лютого 2017 р. 16:00
  • 12 травня 2016 р. 18:00
  • 10 квітня 2016 р. 17:00