button-3896

Напередодні великого національного свята, 20 січня 2017 року в Миколаївському академічному театрі драми та музичної комедії булі проведені урочисті збори, присвячені Дню Соборності України.



Протягом багатьох століть українська нація виборювала право мати самостійну державу, своїм розумом та волею творити свою власну історію.

Як наголосив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, сьогодні наша держава має всі можливості для створення потужної нації, сьогодні українці в усіх куточках нашої держави загальними зусиллями розбудовують її та захищають її територіальну цілісності кожного дня ризикуючі заради цього своїм життям та здоров'ям.



Вікторія Москаленко, голова Миколаївської обласної ради також привітала всіх присутніх та звернула увагу на те, що стан справ у державі залежить безпосередньо від кожного з нас. Бо починати піклуватися про лад у державі ми повинні з наведення ладу в своїх власних сім'ях. Адже держава починається саме з цієї невеликої, але дуже значимої сталої.



Заступник же міського голови Андрій Дадіверін висловив думку, що місцеве самоврядування та вся Миколаївська громада сьогодні об'єдналася заради укріплення миру та злагоди у місті, тому в нас є всі можливості щоб побудувати сильну та самостійну країну.

Під час урочистих зборі представники різних галузей були нагороджені грамотами від органів державної влади та місцевого самоврядування за вагомий внесок в розвиток громади, міста та держави України.

По закінченню урочистих зборів актори Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії подарували всім присутнім яскраву та пронизану національним духом творчу програму.



Напередодні великого свята злуки українського народу, колектив нашого театру з відчуттям великої відповідальності поздоровляє городян міста та всіх співвітчизників з Днем Соборності України.



Бажаємо, щоб наша держава з кожним роком ставала міцнішою та мудрішою, а українська нація зайняла гідне місце на світовій арені.