button-3896

17 січня 2016 року, Чорноморський державний університет імені Петра Могили відзначав 20-у річницю з дня свого заснування. Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії тоді, два десятиліття тому, брав участь в урочистостях з нагоди відкриття проєвропейського вишу в Миколаєві.

Не зміг стоять осторонь і сьогодні, коли університет перетинає молоду, але дуже амбіційну дату, колектив театр підготував святковий концерт для керівництва, викладачів та студентів ЧДУ.



На свято, для привітання та нагородження завітали очільники області та міста, колеги-освітяни: заступник голови Миколаївської ОДА Оксана Янішевська, міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, Герой України, Засновник та Почесний Президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" В'ячеслав Брюховецький, Голова ради ректорів ВНЗ Миколаївської області, ректор Миколаївського національного аграрного університету В'ячеслав Шебанін.



Гості відзначили здобутки університету, нагородили відзнаками та подячними листами, а також побажали нових взлетів, широкого визнання та визначних успіхів.



Колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії приєднався до поздоровлень та, не зважаючи на неспокійну погоду за вікном, подарував всім присутнім яскраву й теплу концертну програму.