button-3896

5 квітня 2017 року Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії з виставою "Мертві душі" (режисер-постановник І.Славинський, з.а.України) взяв участь в IX відкритому регіональному фестивалі "В гостях у Гоголя" (м.Полтава)

Яскравий виступ театру був відзначений як бурхливими оплесками глядачів так і колегами з інших міст України.

Директор-художній керівник театру, народний акртист України Микола Берсон та Микола Білоконь – заступник голови Полтавської облдержадміністрації. Микола Іванович дуже тепло відізвався про виставу та окремо подякував заслуженому артист Сергію Чверкалюку за яскравий та влучний образ Чичикова

Творче спілкування директорів: Олексій Миколайович Андрієнко  – заслужений працівник культури України,  директор Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя,  Микола Михайлович Юдін –  заслужений діяч мистецтв України, директор Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна, Микола Семенович Берсон – народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, заслужений працівник культури України, директор-художній керівник Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії

Під час візиту до Полтави колектив театру не тільки знайомився з театральними доробками колег, але й відвідав історико-культурний заповідник "Поле Полтавської битви" та пам'ятку історії "Садиба письменника І.П.Котляревського" 

"Творчий десант" повернувся до Миколаєва та долучився до бурхливого виру театрального життя. Цього місяця в нас заплановано ще дві прем'єри: музична подорож "Я ні про що не жалкую", а також мелодрама "Не могу сказать люблю" на малій сцені.

Шоу має тривати!