button-3896

20 травня 2017 року до Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії завітали представники всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Art-Ukraine" які переглянули цьогорічну прем'єру "Хазяїн" та провели анкетування глядачів.



21 травня 2017 року на нашій сцені свою виставу "Опера жебраків" показали колеги з Полтавського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М.В.Гоголя.



А вже сьогодні, 23 травня 2017 нашу сцену та миколаївського глядача "випробовують" гості з міста Брага (Португалія) з виставою "У самі ціль" (за п'єсою Томаса Бернхарда).

Треба зазначити, що експресивність головної виконавиці розчиняє всі мовні бар'єри. Але потрібно не тільки дивитися на інших, але й самим брати участь.

Колектив нашого театру завтра, 24 травня 2017 року, виїжджає до міста Херсон на XIX Міжнародний театральний фестиваль "Мельпомена Таврії" де представить європейський театральній спільноті виставу "Хазяїн".

Активна діяльність продовжується і ми готуємось 25 травня 2017 року приймати гостей з міста Тбілісі з виставою "Ревізор".

А вже за тиждень – розпочинається марафон вистав-бенефісів, присвячених заслуженим артистками України Людмилі Барановій та Ірині Бубенко.

З нетерпінням чекаємо на вас!