button-3896

 У День державного Прапора України та напередодні 26-ї річниці з дня проголошення Незалежності України, 23 серпня 2017 року, в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулись урочисті збори.

На святкову подію завітали: голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, міський голова міста Миколаєва Олександр Сєнкевич, Керуючий Миколаївською єпархією Української Православної церкви Київського Патріархату Митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир, Керуючий Миколаївською єпархією Української православної церкви Митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим.

За значні досягнення у розбудову нашої Держави, особистий професіоналізм та відвагу кращі представники Миколаївщини були нагороджені подяками та нагородами. 

Колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії з відчуттям гордості приєднався до святкових поздоровлень та представив всім присутнім яскраву творчу програму.