button-3896

Сьогодні, 9 жовтня 2023 року, творчий колектив Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії вітає головного режисера, заслуженого діяча мистецтв України Олега Ігнатьєв з професійним ювілеєм – 40 років на посаді головного режисера нашого театру!

Розпочавши свій шлях від актора, він виховав декілька поколінь яскравих, цікавих та беззаперечно талановитих митців. Його вистави прикрашають репертуар нашого театру. Оперети, драми, трагедії, водевілі чи комедії – і завжди шалений успіх.

Гострий аналітичний розум, багатий мистецький досвід, володіння технікою акторської гри, дозволяють йому ставити перед виконавцями чітке завдання і втілювати складні художні концепції .

Олег Ігнатьєв сповідує видовищний театр, побудований на засадах музичності, народної органіки, емоційної відвертості, позбавленої рефлексії і штучності, площадної поліфонічності. Він вміло використовує багате надбання українського театру – акторський універсалізм. Спираючись на традиції, шукає нові шляхи синтезу акторської дії і музики.

Цього сезону Олег Григорович також активно працює: і над традиційними шоу-програмами театру і над новою виставою, яку ми плануємо подарувати вам вже цього сезону!

Бажаємо Олегу Григоровичу невичерпного натхнення, міцного здоров'я, нових вистав та многая літа!