button-3896

Сьогодні, 10 листопада 2016 року, на малій сцені Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії відбулась прем'єра вистави "Детективна агенція "Синій заєць".



Режисером вистави виступив Віталій Маркитан. Треба зазначити, що Віталій з 2008 по 2011 рік працював у театрі актором, а згодом став працювати асистентом режисера. За цей час він навчався та закінчив Харківський національний університет мистецтв імені Івана Котляревського за фахом режисура драматичного театру.



Перша вистава Віталія Маркитана – музична казка "Новий рік та космічні пірати" була дуже успішно сприйнята глядацькою аудиторією нашого театру.


На цей раз – мала сцена. Лірична життєва комедія про взаємовідносини чоловіка та жінки, насичена вдалими жартами створила теплу атмосферу в залі, а яскрава акторська гра прем'єрного складу (Т.Винник, О.Мамикін) раз у раз викликала бурхливу реакцію глядачів.



Режисер Віталій Маркитан зазначив, що вдячний директору-художньому керівникові театру, народному артисту України Миколі Берсону за те що керівництво театру завжди створює можливості для творчого зростання та підвищення майстерності як для молодих акторів так і для режисерів.