button-3896

18 листопада 2016 року в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулась довгоочікувана прем'єра вистави "Хазяїн". Режисер-постановник – Максим Голенко – випускник театральної студії "Академія пані Куліси" відомий нашим глядачам за такими виставами як "Пишка", "Детектор брехні", "Останній ацтек", "Банзай".



Вистава за твором класика української драматургії І.Карпенка-Карого представила глядачам атмосферу тотальної гнилизни людей, що за своєю жагою до прибутку потопають у брехні, зраді та жорстокості.



Яскраві образи, зрозумілі та актуальні теми – ось що по-справжньому захопило глядачів.



Приємно також відзначити, що на прем'єру "Хазяїна" до Миколаєва завітала Анна Липківська, кандидат мистецтвознавства, доцент Київського національного університету культури і мистецтв


Анна Костянтинівна з задоволенням відвідала театр, а наступного дня зустрілась з директором-художнім керівником театру Миколою Берсоном.

Театр продовжує активно працювати над виставами. І вже наступного місяця на наших глядачів чекають прем'єри мюзиклу "Мама мія", дитячої казки "Большой мышиный секрет", а також традиційного Новорічного шоу "Вдруг как в сказке".

Залишайтеся з нами!