button-3896

Напередодні нового року, 30-го грудня 2016, директор театру, народний артист України Микола Берсон зустрівся з колективом театру.

Підбивши підсумки 2016 року він звернув увагу на те, що театром були гідно виконані творчі та фінансові завдання. Попереду великі плани, адже наступний рік для театру – ювілейний. 1 листопада 2017 року Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії відзначить своє 90-річчя.

Вже заплановано створення двох бенефісів заслужених артистів (Сергія Чверкалюка та Олександра Щесняка, а також Людмили Баранової та Ірини Бубенко). У творчих планах на перше півріччя – випуск музичного проекту «Je t’aime життя» («Я кохаю життя»), а також прем’єра вистави на малій сцені.

Колектив театру з великим задоволенням поздоровляє своїх любих глядачів та всіх миколаївців із наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб 2017 рік був наповнений яскравими подіями та приємними зустрічами. Хай у вашій оселі завжди буде затишно, а рідні та близькі люди підтримують та надихають!