button-3896

Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії (54017, м. Миколаїв, вул. Дунаєва, б.59), згідно із положенням ст.21 Закону України «Про культуру» формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу закладів культури здійснюється на конкурсній основі; відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

1. Звукооператор  (1 штатна одиниця)

Завдання та обов’язки.
Забезпечує високий художній рівень та технічну якість звуку. Разом з режисером та звукорежисером працює над звуковим рішенням вистав (програм). Здійснює звукове та шумове оформлення вистав (програм). Бере участь у проведенні репетицій. Визначає звукотехнічні засоби, необхідні для проведення репетицій, записів. Установлює звукопідсилюючу апаратуру для проведення репетицій та вистав (програм) відповідно до фонової партитури вистави (програми), готує апаратуру до роботи та забезпечує належний технічний рівень її експлуатації. Здійснює поточний ремонт звукопідсилюючої апаратури. Проводить спеціальні записи для використання їх у виставах (програмах), а також для створення спеціальних звукових ефектів. Керує процесом монтажу, поповнює шумотеку.

Повинен знати: технічні характеристики, правила монтування, ремонту та експлуатації звукової апаратури; акустичні можливості сценічних площадок; досягнення в галузі акустики та звукової техніки; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Кваліфікаційні вимоги.
Базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст).

2. Артист оркестру вищої категорії ( 0,5 штатних одиниць)

Кваліфікаційні вимоги.
Повна або базова освіта відповідного напряму підготовки. Стаж роботи за професією артиста оркестру I категорії не менше 3 років.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги.
Відмінні музичні здібності; високий рівень техніки та культури виконання; досконале володіння навичками читання оркестрових партій з листа;виконання сольних партій по своїй групі інструментів.

Адреса, за якою подаються документи: 54017, м. Миколаїв, вул. Дунаєва, б.59
Кінцевий строк прийняття документів: 9 березня 2017 р.

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі, та вимоги щодо їх оформлення:

заява про участь у конкурсі у довільній формі;
особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
копія документа, що посвідчує особу;
витяг з трудової книжки (за наявності);
копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.
Дата і місце проведення конкурсу: 10.03.2017 р.; м. Миколаїв, вул. Дунаєва, 59

Конкурс проводиться в один день у два етапи:
- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами: 10 березня 2017 р. о 13:00 за адресою: м. Миколаїв, вул. Дунаєва, 59,
Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії;

- другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу (вимоги до претендентів), 10 березня 2017 р. о 14:00 за адресою: м. Миколаїв, вул. Дунаєва, 59, Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії (початок реєстрації – о 12:00).
Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.
Для довідок: (0512) 47-92-72 (відділ кадрів), 47-92-52 (приймальня)