button-3896

2 червня 2017 року Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії, підбиваючи підсумки 90-го ювілейного сезону, представив своїм глядачам виставу-бенефіс провідних акторів театру, заслужених артистів України Людмили Баранової та Ірини Бубенко.



Бенефіс "Жіночі пристрасті" – колаж з яскравих та самобутніх драматичних фрагментів, прикрашених вокальними, хореографічними та акторськими поздоровленнями від артистів театру.

Різні за характером та настроєм, але органічно сплетені, вони широко розкривають різні грані таланту цих двох артисток-особистостей (Людмила Баранова 42 роки виходить на сцену нашого театру та зіграла більш ніж 100 ролей, Ірина Бубенко – близько 50 ролей і всі в знакових виставах різних жанрів).


Поздоровити бенефіціанток завітали: перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації В'ячеслав Бонь та начальник управління культури національностей та релігій Миколаївської ОДА Михайло Димитров.



В'ячеслав Валентинович відзначив, що радіє тому, що наш театр продовжує радувати миколаївців захоплюючими виставами, концертами та шоу і подякував за це директора-художнього керівника театру, народного артиста України Миколу Берсона. Михайло Димитров долучився до поздоровлень та анонсував гастролі нашого театру, присвячені 80-річчю з дня утворення Миколаївської області, які допоможуть подарувати наше мистецтво не лише миколаївцям, але й в інші райони та міста нашої області.



Ми з великим задоволенням наголошуємо на тому, що найкращий відпочинок це вечір у театрі. І це не лише слова, адже ми робимо все, щоб розширити можливості нашого простору та додати йому нового змісту. Один з таких прикладів наші глядачі зможуть побачити в період з 2 по 11 червня 2017.



В червоному фойє театру експонується персональна виставка головного художник театру Тетяни Чухрій під назвою "Художник в просторі сцени". Серед експонатів ви зможете познайомитись з ескізами, фотографіями та афішами автора.

Як художник-постановник, художник сценограф та художник з костюмів Тетяна створила більш ніж 60 вистав та 30 концертних програм у театрах Миколаєва, Дніпра, Кам'янського, Білої Церкви, Луганська, Донецька, Полтави та Чернівців..



Ми завжди раді бачити вас в нашому мистецькому храмі та вже готуємось відзначити красиву та величну дату – 90 річний ювілей театру який відбудеться 1 листопада 2017 року.



До нових зустрічей, друзі!