button-3896

8 червня 2017 року в Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Гмирьова в рамках циклу зустрічей "Еліта Миколаївщини – гордість нації", присвяченого 80-річчю нашої області пройшла зустріч миколаївців з директором-художнім керівником Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії, народним артистом України Миколою Берсоном.



На зустріч завітали викладачі, працівники культури, журналісти, творча молодь. Микола Семенович з великим задоволенням розповів про свій творчий та життєвий шлях починаючи з періоду навчання в Миколаївській філії Київського інституту культури та мистецтв, приємного 14-річного життя у Щербанях під керівництвом Миколи Миколайовича Рябошапки, а також про майже 30 років щоденної праці на благо розбудови культурної сфери Миколаєва та області.



Директор-художній керівник нашого театру розказав про питання з якими стикнувся театр на початку Незалежності нашої держави: створення трупи, ремонт та реконструкція будівлі театру, привернення уваги глядачів до важливого на нашу думку соціально-культурного об'єкту – Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії.