button-3896

12 червня 2017 року, напередодні Дня медичного працівника України (який цього року відзначається 18 червня), в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулись урочисті заходи, присвячені Дню медичного працівника.



На заході були присутні почесні гості: заступник голови Миколаївської ОДА Віталій Кіндратів, заступник голови Миколаївської обласної ради Іван Кухта та перший заступник Миколаївського міського голови Андрій Дадівєрін.


Лікарі, фельдшери, медсестри та всі інші спеціалісти, що працюють у сфері охорони здоров'я кожного дня професійно та самовіддано виконують свою місію – дбають про фізичне та моральне здоров'я українською нації, підтримують та вдосконалюють методики профілактики та лікування.



Кращі з медичних працівників Миколаївщини були урочисто нагороджені грамотами та подячними листами. За доброю традицією працівники медичної сфери отримали житло. Цього року ключі від нової однокімнатної квартири отримав сімейний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Аліна Дзюба.



Колектив театру з великою радістю приєднуються до поздоровлень всіх працівників сфери охорони здоров'я! Зичимо мужності, оптимізму та міцної любові до життя та до своїх пацієнтів.



Зі святом!