button-3896

Сьогодні, 22 січня 2018 року в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулись урочисті збори з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя оголошення Незалежності Української народної республіки.



На урочистостях були присутні: голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, перший заступник голови Миколаївської облради Іван Кухта та заступник Миколаївського міського голови Юрій Степанець, представники місцевих органів влади, місцевого самоврядування, бізнесу та медіа.



День Соборності України – визначна подія, яка нагадує, що тільки в єдності та чесній праці можна досягти поставлених цілей, зберегти та зміцнити країну і створити кращі умови життя для всього нашого суспільства.



Грамотами, відзнаками та подяками в цей день були нагороджені кращі представники своїх галузей в Миколаївщині.

За високий професіоналізм та багатолітню працю на ниві збереження та примноження культурної спадщини на Миколаївщині грамотою Миколаївської обласної ради був нагороджений головний режисер нашого театру, заслужений діяч мистецтв України Олег Ігнатьєв.



Колектив театру з великим задоволенням вітає Олега Григоровича. Бажаємо нових звершень та досягнення ще більших мистецьких висот!