button-3896

У яскраве свято – День святого Валентина, 14 лютого 2018 року, Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії представив своїм глядачам унікальну концертну програму – "Пронизані стрілою Амура"



На суд наших глядачів театр о 16:00 та 19:00 представив яскраву композицію з кращих акторських, вокальних та хореографічних номерів з репертуару театру.



Програма була створена з огляду на молодіжну аудиторію, а квитки на неї продавалися попарно і рекомендовано для глядацької аудиторії молодше 30 років.



Окремими чарівними моментами стали два випадки: на першу програму завітала подружня пара Лавриненків, що саме у цей день відзначає 50-річчя свого весілля.



На другій програмі теж не обійшлось без сюрпризів – один з глядачів зробив своїй коханій дівчині пропозицію руки і серця прямо на сцені. Для дівчини це дійсно був приємний сюрприз!



Ми щиро раді, що це тепле, романтичне свято містяни відзначають саме у нашому театрі. Для вас, наші любі, ми продовжуємо активно працювати і невпинно готуємось вже до нових зустрічей у нашому мистецькому храмі!



Зі святом вас!

Кохання вам і сімейного благополуччя.