button-3896

20 квітня 2018 року в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулась прем'єра вистави "За двома зайцями" (за п'єсою М.Старицького)

На прем'єру завітав міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич. Очільник міста привітав директора-художнього керівника з професійним ювілеєм – 30-річчям на посаді керівника театру, та нагородив його відзнакою "Зірка культури. Миколаїв".



"За двома зайцями" – славнозвісна комедія Михайла Старицького, що за свою багаторічну історію вже стала справжнім брендом національної драматургії.



Над створенням вистави працювали: режисер-постановник: Євген Мерзляков (м. Сєверодонецьк), художник-постановник: Тетяна Чухрій, балетмейстер-постановник: Олена Хижняк, хормейстер-постановник: Людмила Головащенко, з.п.к.України.



Відомі образи, стильне музичне оформлення, цікаве режисерське та пластичне рішення – це лише невелика частина складових, які "працюють" на створення незабутньої атмосфери.


Маємо надію, що миколаївці високо оцінять цю виставу та зможуть разом з нами подивитися на вже відомий сюжет через призму нового прочитання!



Будемо раді бачити вас, наші любі глядачі!