button-3896

20 вересня 2018 року виповнилось 65 років Миколі Берсону народному артисту України, директору-художньому керівнику Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії.



За вже більш ніж 30 років свого служіння Мельпомені Микола Берсон нагороджений високими державними відзнаками (повний кавалер ордену "За заслуги"), удостоєний звання народний артист України та заслужено здобув репутацію одного з найкращих керівників театрів в Україні. Він запалює та надихає інших професійно зростати, комплексно вирішувати проблеми та завжди дивитися в майбутнє.

Життя в театрі вирує. Ми відверто радіємо з того, що миколаївці приділяють велику увагу нашій творчості: цікавляться репертуаром, за декілька місяців до вистав розкуповують квитки, купають в оваціях...

1 листопада 2018 року театр відкриє свій 92-й театральний сезон виставою "Закат" за п'єсою Ісака Бабеля. А Микола Берсон вже сьогодні активно вибудовує репертуар наступного сезону та щиро вболіває за театр, адже це без перебільшення його життя.

Бажаємо Миколі Семеновичу здоров'я, натхнення, гармонії, потужної творчої енергії та успішної реалізації його нових сміливих проектів.

Многая літа!