button-3896

Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії (54017, м. Миколаїв, вул. Дунаєва, буд.59), згідно із положенням ст.21 Закону України «Про культуру» формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу закладів культури здійснюється на конкурсній основі; відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497 (текст Порядку розміщено на офіційному веб-сайті Верховної Ради України та Міністерства культури України)

 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  1. «Артист оркестру ІІ категорії» - 1штатна одиниця (кларнет).
  2. «Завідувач художньо-постановочної частини» - 1 штатна одиниця.
  3. «Репетитор з балету» - 0,5 штатної одиниці;
  4. «Репетитор з техніки мови» - 1 штатна одиниця;
  5. «Художник-гример» - 1 штатна одиниця.
  6. «Художник-декоратор театрально-видовищного підприємства» - 0,5 штатної одиниці.

«Артист оркестру ІІ категорії» (кларнет)

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) -  без вимог до стажу роботи.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги:
Добрі музичні здібності;  необхідна професійна підготовка для виконання оркестрових партій; володіння навичками оркестрового виконання.

Конкурсна програма: виконання твору для кларнета Solo (до 5 хвилин), п’єса українського композитора; читання  нот з листа будь-якої репертуарної вистави театру.

 «Завідувач художньо-постановочної частини»

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта. Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи в галузі культури за професіями керівників нижчого рівня не менше 3 років.

Повинен знати: організацію творчо-виробничого процесу; основи економіки і планування; техніку і технологію виготовлення декорацій, меблів, реквізиту, тощо; властивості та специфіку фактури матеріалів, що застосовується у театральному виробництві; правила зберігання і транспортування декорацій; досвід роботи українських і світових закладів у галузі декораційного мистецтва, театральної техніки і технології;  специфіку творчої роботи; основи бухгалтерського обліку і звітності; економіку та  організацію праці та управління виробництвом.

Конкурсна програма: співбесіда (професійні навички, знання кандидата у галузі театрального мистецтва за фахом).

 «Репетитор з балету»

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.

Конкурсна програма:  співбесіда (професійні навички, знання кандидата у галузі театрального мистецтва за фахом);  проведення  уроку з артистами балету (класичний  екзерсис), тривалість уроку до 45 хвилин. 

 «Репетитор з техніки мови»

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст, бакалавр); без вимог до стажу роботи.

Конкурсна програма:  співбесіда (професійні навички, знання кандидата у галузі театрального мистецтва за фахом);  проведення  уроку з артистами, тривалість уроку до 45 хвилин. 

 «Художник-гример»

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр); без вимог до стажу роботи.

Конкурсна програма: співбесіда (професійні навички, знання кандидата у галузі театрального мистецтва за фахом, надання фото або малюнків власних робіт).

«Художник-декоратор театрально-видовищного підприємства»

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр); без вимог до стажу роботи.

Конкурсна програма: співбесіда (професійні навички, знання кандидата у галузі театрального мистецтва за фахом, надання фото або малюнків власних робіт).

Перелік додаткової інформації за бажанням конкурсанта:

  1. Резюме.
  2. Інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні 3 роки  у довільній формі: репертуар, виконані номери, портфоліо.
  3. Копії документів про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки.
  4. СD та DVD- записи.

Адреса, за якою подаються документи: 54017, м. Миколаїв, вул. Дунаєва, буд. 59. 

Кінцевий строк прийняття документів: 25 лютого 2019  р.

Перелік документів, що подаються претендентами для участі у конкурсі, та вимоги щодо їх оформлення:

 

Дата і місце проведення конкурсу: 26.02.2019 р.; м. Миколаїв, вул. Дунаєва, буд. 59. 

Конкурс проводиться в один день у два етапи:

  • перший етап – розгляд документів, поданих претендентами: 26 лютого 2019р.о 12:00 за адресою: м. Миколаїв, вул. Дунаєва, буд. 59, Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії; 
  • другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу  26 лютого 2019 р., о 14:00 за адресою: м. Миколаїв, вул. Дунаєва, буд. 59, Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії .

Початок реєстрації  кандидатів на заміщення вакантних посад – об 11:00. 

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

Для довідок: (0512) 47-92-72 (відділ кадрів), 47-92-52 (приймальня). Електрона адреса : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.