button-3896

15 травня 2019 року відбувся іспитовий показ 3-го курсу 9-го випуску театру-студії "Академія пані Куліси". Ця студія була створена в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії ще 27 років тому. Випускники нашої студії служать в театрах Миколаєва, Києва, Одеси та за межами нашої країни.  Вони стали акторами, режисерами, артистами балету (є серед наших випускників і директор-художній керівник театру)

Цьогорічний випуск відзначився експериментальністю: протягом трьох років викладачі студії паралельно готували дві групи: драматичну та хореографічну. Кожна мала свої акценти, але загальне завдання – познайомити вихованців студії з основами театрального мистецтва та допомогти їм краще соціалізуватися.

Колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії вітає 14-х випускників театру-студії "Академія пані Куліси" 2019 року. Директор-художній керівник, народний артист України Микола Берсон зазначив, що впевнений – випускники стануть гідним професіоналами у різних областях. І незалежно від обраної в житті професії, вони пам'ятатимуть чому їх  три роки навчали в театрі – креативності, порядності, дисципліні. 

Успіхів вам, друзі!