button-3896

Протягом багатьох років ми шукали свого глядача і йшли до нього.
З моменту відкриття театру після великого ремонту, у 1994 році, змінилося вже два покоління глядачів. Ми радіємо з того, що всі ці роки ви палко підтримуєте нас, відвідуєте наші вистави, знайомите рідних та близьких із нашою творчістю.

В період серпня, вересня та частково жовтня 2020 року ми, сподіваємось, змогли відшкодувати вам ті вистави-борги, які не змогли зіграти навесні цього року через введення карантинних обмежень.

Влітку Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії почав активно накопчувати творчі сили, готувати нові вистави, музичні проекти та шоу. Ми з нетерпінням чекаємо можливості показати вам ті вистави, які ми вже створили і ті, які створюємо в нових умовах.

  • Спільний проект з румунським режисером Раду Гілашем, який поставив в нашому театрі сучасну французьку п'єсу "Імя";
  • Мелодраму "Однокласники" яку поставив провідний актор театру, заслужений артист Сергій Чверкалюк;
  • Мюзикл "У вирі пристрасті та кохання", над яким разом із нашим оркестром, балетом та акторами працює запрошений литовський режисер Лінас Зайкаускас;
  • Комедія "Він, вона, вікно, покійник" яку створив вже відомий миколаївцям режисер, заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк;
  • Дитячу казку "Красуня та Чудовисько" (режисер Віталій Маркитан);
  • Новорічне шоу "Мерсі, Бику!" (режисер – головний режисер театру, заслуженій діяч мистецтв України Олег Ігнатьєв);

 Активна творча робота в нашому театрі триває! З нетерпінням чекаємо на нові творчі зустрічі в стінах нашого мистецького храму! І ще раз дякуємо вам за вашу підтримку та розуміння!

Успіхів вам, міцного здоров'я, наснаги, сил, оптимізму, гармонії та злагоди.

З повагою та за дорученням колективу,
Микола Берсон
директор-художній керівник, народний артист України,
почесний громадянин міста Миколаєва