button-3896
Кармен, Ганна Главарі, Розалінда, Циганка Чіпра, Марта, Сільва, Васелина, Марселіна, Танголіта і Пенелопа, Елене і Меронія. Це лише крихітна частина її ролей. За майже чверть століття на сцені вона вдихає житті в образи класичної та сучасної драматургії, дарує часточку глибокого, багатогранного голосу своїм персонажам і своїм улюбленим глядачам. А у відповідь завжди – браво!

 
Сьогодні, 7 грудня 2020 року свій ювілей – 60-річчя святкує Ірина Бубенко – провідна артистка-вокалістка (меццо-сопрано) Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії, заслужена артистка України, талановитий педагог і справжня зірка, яка своїм вокалом та харизмою вже багато років захоплює миколаївців.

 
Колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії на чолі з Миколою Берсоном, директором-художнім керівником, народним артистом України, почесним громадянином Миколаєва бажає Ірини Миколаївні Бубенко здоров'я, довгих, плідних років творчого життя, гучних овацій, пошуків і знахідок, талановитих, надійних партнерів по сцені, вдячних учнів та незабутніх яскравих ролей

 
Многая літа!