button-3896
Минуло майже два роки як відійшов у засвіти давній друг нашого театру Володимир Пучков – поет, яскравий журналіст, багаторічний редактор газети "Вечерний Николаев".
Між творчим колективом Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії та Володимиром Юрійовичем завжди були конструктивні та плідні відносини: він, ерудований та виважений, розумів важливість культури, театру, підтримки митців та творчих особистостей.
 
Ми ж, надихнувшись творчістю миколаївських поетів створили і багато років поповнюємо цікаву рубрику "7 хвилин поезії" (актори нашого театру в антракті читають вірші миколаївських та інших вітчизняних поетів).
 
І сьогодні, коли колеги Володимира Пучкова по журналістському цеху звернулися до громади з ініціативою збереження та увічнення пам'яті про поета, наш колектив також підтримав її. Перший крок – створення меморіальної дошки на честь Володимира Пучкова, яка буде розміщена на будівлі ЗОШ №61 (мікрорайон Варварівка), яку в 1966 році Володимир Юрійович закінчив із відзнакою.
Впевнені, що громада має підтримувати і пам'ятати тих, хто багато років віддав служінню їй та її розбудові.
 
Саме тому творчий колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії підтримав ідею створення меморіальної дошки Володимиру Пучкову та зробив свій матеріальний внесок на рахунок Миколаївської обласної організації Національної спілки журналістів України.
 
Закликаємо всіх небайдужих приєднатися та підтримати цей задум. Пам'ять має жити вічно.
 
Реквізити:
код ЄДРПОУ 20883533
р/р UA 513266100000026004053210933
в АТ КБ «ПриватБанк».
призначення платежу "Меморіальна дошка. Володимир Пучков"
 
З повагою,
творчий колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії