button-3896

1 листопада 2023 року натхненно, яскраво, урочисто розпочали 97-й театральний сезон. Безмежно вдячні нашому війську. Тільки завдяки ним сьогодні існує наша країна. І тільки завдяки їхній мужності та звитязі можливе мирне життя в українських містах.

На знак вдячності за всебічну підтримку України міжнародною спільнотою творчий колектив Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії створив музичний проєкт "Віват Європа!" (автори сценарію – Микола Берсон, Богдан Головченко; режисер-постановник – народний артист України Микола Берсон)

Цього вечора ми запросили наших глядачів у віртуальну мандрівку Європейським союзом. Артисти-вокалісти, артисти хору та актори у супроводі потужного оркестру нашого театру спробували передати культуру і дух країн-членів ЄС.

Щиро вдячні за підтримку Миколаївській обласній військовій адміністрації, Управлінню культури, національностей та релігій (начальнику управлінню – Олені Буберенко) і звичайно – нашим відданим, щирим глядачам.

Активно включаємось до творчої та волонтерської роботи задля перемоги та процвітання нашого міста, Бузького краю та всієї України.