button-3896

Вітаємо друзі!


6 вересня 2024 року ми відкрили 20-й ювілейний сезон на малій сцені прем'єрою музичного проєкту “Пісні кохання і журби” (автори сценарію - народний артист України Микола Берсон та Богдан Головченко).


Вдячні нашим любим глядачам, які разом з нами протягом вересня поринули у чарівний світ української пісні - емоційної, пристрасної, тужливої, оптимістичної. Одним словом - різноманітної, як і наше життя.


Сьогодні, 29 вересня 2024 року ми завершуємо вересневий марафон “Пісень кохання та журби” на малій сцені та активно готуємось до відкриття театрального сезону на основній сцені (традиційно - 1 листопада). З нетерпінням чекаємо на зустріч із вами!

 


Щиро вдячні Збройним силам України - всім захисникам і захисницям, які виборюють волю та незалежність для України та слугують гарантом самого існування нашої держави.


Творчий колектив Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії готує черговий донат на потреби сил безпеки та оборони. Незабаром розповімо про це трохи детальніше.