button-3896

Сьогодні, 12 червня 2016 року, Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії з теплими відчуттям закриває свій 89-й перед'ювілейний театральний сезон своєрідною виставою-звітом "Фанфари під завісу".


Цей сезон був насичений яскравими художніми знахідками, результативною роботою та піднесеним настроєм в очікуванні ювілейного сезону: були яскраві вистави на великій сцені, участь в XVIII міжнародному театральному фестивалі "Мельпомена Таврії" з виставою "Пишка" (режисер-постановник М.Голенко) , двома моно-виставами на малій сцені (з.а.України С.Чверкалюк з виставою "Да, я такой", а також провідний актор театру П.Чирва з виставою Легенда).

Ми також бажаємо бути ближчими до вас, тому у 89-му театральному сезоні ми стартували продаж квитків онлайн (на нашому офіційному сайті, який ми також оновили цього року). Ці переваги оцінило багато миколаївців – адже з листопада 2015 по червень 2016 року було продано більш ніж 2100 електронних квитків!


Але крім нововведень ми підтримуємо й перевірені напрямки: цього року театр-студія "Академія пані Куліси" провів свій 8-й випуск. Вже протягом 24 років, кожні три роки ми приймаємо до себе юнаків та дівчат, які навчаються у 7-9 класах загальноосвітніх шкіл міста Миколаєва та впродовж 3 років на безоплатній основі викладаємо їм акторську майстерність, сценічне мовлення та сценічну дію. А по закінченню театру-студії випускники отримують офіційні свідоцтва про навчання. І до речі, випускники театру-студії працюють акторами та режисерами в театрах Миколаєва та України.

Цього року ми оголошуємо набір у дві групи: хореографічну та драматичну. Зарахування до студії відбувається за результатами іспитів.

На іспиті

– До драматичної групи потрібно прочитати байку, вірш, прозу, показати здатність до співу, танцю та сценічної дії;
– До хореографічної групи потрібно показати екзерсис біля станка, а також танцювальний етюд на 1-2 хвилини;

Прийом заяв з 01.09.2016 по 20.09.2016 у касі театру
за адресою: м.Миколаїв, вул.Дунаєва, 59
Консультації відбудуться 22 та 23 вересня 2016 з 14:00 по 18:00 години
Вступні іспити до студії – 24-25 вересня 2016 року
Додаткова інформація про умови вступу та навчання за телефонами:
(0512) 47-82-72, 47-92-22 email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новин цього разу дійсно багато! Але й попереду багато цікавих подій!
І ми активно до них готуємось!
Мала сцена вже традиційно відкривається у дні міста Миколаєва.
Свій 12-й театральний сезон мала сцена Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії відкриває 9-го вересня 2016 року. А вже 20-го вересня 2016 року ми почнемо продаж квитків на ювілейний 90-й театральний сезон! Квитки можна буде придбати як у касі театру, так і на нашому офіційному сайті.

Слідкуйте за оновленнями та залишайтесь разом з нами!
І пам'ятайте, що кращий відпочинок – це вечір у театрі!